Politica de Confidențialitate

Salut. Iți multumim că ești aici! Înseamnă că vrei să fii o persoană informată! Vom încerca în cele ce urmează, prin intermediul acestei politici de confidențialitate să te informăm despre datele pe care le colectăm de la tine atunci când utilizezi site-ul nostru. În colectarea acestor informații, noi acționăm în calitate de operator de date personale și, prin lege, suntem obligați să furnizăm informații despre noi, despre scopul și modul în care folosim datele tale și despre drepturile pe care le ai asupra datelor tale personale.

 

Scopul acestei Politici de confidențialitate este să îți explice ce date prelucrăm, de ce le prelucrăm și ce facem cu ele. Îți luăm în serios confidențialitatea și nu vindem niciodată liste sau adrese de e-mail. Fiind pe deplin conștienți de faptul că informațiile personale îți aparțin, facem tot posibilul să le stocăm în siguranță și să le prelucrăm cu atenție. De asemenea, nu oferim informații unor părți terțe fără a te informa. Aceste informații sunt importante pentru tine. Sperăm să le citești cu atenție.

 

Te asigurăm că vom prelucra datele tale în mod onest, transparent și informat, conform schimbărilor și modificărilor aduse de Regulamentul (EU) general privind protecția datelor persoanelor fizice nr. 2016/679 ("GDPR").

 

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform :

·        Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), care va avea directă aplicabilitate în toate statele membre, inclusiv în România, începând cu data de 25 mai 2018;

·        Directiva (UE) 2016/680 referitoare la protecția datelor personale în cadrul activităților specifice desfășurate de autoritățile de aplicare a legii dar si 

·        Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, AG Tromopy Trading, cu sediul in Bucuresti, str.Aleea Campul cu Flori, nr. 2A, jud. Bucuresti, numar de ordine in Registrul Comertului J40/5430/2014, Cod unic de identificare RO33135128, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

 

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul SmarToo.ro  va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică, IP) sa intre in baza de date a societatii S.C. AG Trompy Trading SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Toti cei care au furnizat aceste date in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre S.C. AG Trompy Trading SRL este informarea clientului privind situatia contului sau a comenzilor, transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de S.C. AG Trompy Trading SRL., efectuarea de statistici interne,  fara alte obligatii din partea S.C. AG Trompy Trading SRL.

S.C. AG Trompy Trading SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C. AG Trompy Trading SRL va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. S.C. AG Trompy Trading SRL. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Terţii care au acces la datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra sunt: companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere pe  mail-ul  info@smartoo.ro ,in care specifacti daca doriti ca datele sa fie sterse definitiv sau dezabonare de la newsletter sa nu mai primiti oferte si promotii.Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Produs adaugat cu succes in lista de produse favorite.
Produsul a fost adaugat la lista de comparare.