Termenii si conditiile de utilizare ale magazinului online SmarToo.ro

Accesul si vizitarea acestui website se supune tuturor termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit cu privire la acestia. 

Acesti Termeni si Conditii guverneaza relatia comerciala dintre S.C. Alpka S.R.L. si Client in legatura cu intreaga operatiune de vanzarea on-line de catre S.C. Alpka S.R.L.  catre  Client  a produselor ce sunt prezentate pe SmarToo.ro .

AG Trompy Trading in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului SmarToo.ro  isi rezerva in exclusivitate dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si politica de confidentialitate si termenii si conditiile generale, fara nici un fel de notificare in prealabil. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile actuale.  Termenii si Conditiile aplicabile Clientilor ce vor accesa pagina de web a  magazinului online SmarToo.ro vor fi cele afisate la data la care se  efectueaza  comanda de achizitionare de Produse. S.C. Alpka S.R.L.  se obliga sa respecte toate afirmatiile facute catre utilizatori si clienti. Totodata se obliga la respectarea termenilor si conditiilor .

Scopul S.C. Alpka S.R.L. este de a oferi Clientilor informatii corecte si de actualitate in legatura cu prodesele pe care intelege sa le ofere la vanzare in cadrul magazinului on line .

Comanda reprezinta un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze produsele si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste produse si sa faca plata acestora. Contractul reprezinta o comanda confirmata de catre vanzator.

Orice comanda online, prin e-mail sau telefonica reprezinta acordul Clientului  de a respecta termenii si conditiile site-ului asa cum sunt ele precizate pe site la acel  moment. Acceptand  Termenii si Conditiile, Clientul confirma ca a fost informat prin intermediul  SmarToo.ro in legatura cu toate elementele esentiale, respectiv:  pretul total al Produselor achizitionate (si taxele incluse),costuri suplimentare de transport, livrare, taxe postale (daca este cazul) sau orice alte costuri aferente  Produselor ,perioada de valabilitate/garantie a ofertelor si/sau preturilor pentru Produsele achizitionate.

Adresa de e-mail sau numărul de telefon indicat greșit atrage după sine neindeplinirea comenzii, dat fiind faptul că Vânzătorul nu poate contacta Cumpărătorul.

Clientul” este orice persoana fizica sau juridica care a comandat un produs potrivit procedurii afisate pe  www.smartoo.ro  si a carui comanda a fost acceptata de catre S.C. Alpka S.R.L. SmarToo.ro  este un magazin online administrat de S.C. Alpka S.R.L.

 Produsele comercializate prin intermediul paginii web www.smartoo.ro   pot consta in urmatoarele tipuri de produse (fara insa  a se limita la acestea) in limita prevederilor legale: produse electronice,  foto, video, telefoane, gadgeturi, acumulatoi, accesorii etc.

S.C. Alpka S.R.L. asigura clientii de faptul ca va depune toate diligentele astfel incat utilizarea SmarToo.ro  sa se realizeze in conditii de :

- securitate prin intermediul certificatului autorizat SSL, ce protejeaza utilizatorul la conexiunea cu site-ul www.smartoo.ro,  fara insa sa garanteze in nicio imprejurare asupra calitatii SmarToo.ro  atat din punct de vedere functional si/sau tehnic cat si al virusilor ce ar putea  exista .

- confidentialitate, simultan insa cu obligatia Clientului de a pastra confidentialitatea datelor sale de identitate , responsabilitatea pentru orice consecinte generate de divulgarea uneia/unora dintre acestea catre terti, apartinand in exclusivitate Clientului,indiferent  daca divulgarea are drept cauza un act  intentionat sau este un act generat de neglijenta sau imprudenta. 

Produsele SmarToo.ro

Preturile se pot actualiza fara notificari in prealabil, la alegerea exclusiva a SmarToo.ro .

Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel comunicat in momentul plasarii comenzii pe site-ul SmarToo.ro, toate preturile produselor NU includ TVA, doar pretul transportului sau atunci cand se solicita factura cu TVA adaugat. Produsele comercializate prin intermediul SmarToo.ro sunt noi, iar in momentul livrarii vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie, conform legislatiei in viguare.

In cazul in care un produs nu se mai regaseste in oferta curenta a producatorului, SmarToo.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda.

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform specificatiilor din oferta noastra, puteti solicita in termen de 15 zile calendaristice returnarea acestuia pentru inlocuirea sau rambursarea contravalorii.

In cazul greselilor de tipar sau de calcul, precum si in cazul erorilor pe pagina web, S.C. Alpka S.R.L.  nu este obligata sa preia oferta si sa onoreze comanda.

Procedura de efectuare a comenzii de produse

Comenzile se pot efectua direct prin intermediul site-ului www.smartoo.ro,  prin intermediul formularului de contact sau telefonic la numarul 0737 673 610, de luni pana vineri intre orele 9:30-18:30. 

Clientul isi va da acordul ca accepta acesti Termeni si Conditii , urmand totodata sa precizeze daca este sau nu  de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Daca  Clientul nu este de acord cu Termenii si Conditiile nu va avea posibilitatea  de a plasa o comanda pentru a achizitiona  anumite  produse din magazinul on-line SmarToo.ro

S.C. Alpka S.R.L isi rezerva dreptul de a refuza confirmarea unei noi comenzi lansate de Client in cazul in care acelasi Client mai are cel putin o livrare din partea SmarToo.ro care a fost deja refuzata.

Toate ofertele si produsele care sunt prezentate pe site-ul  SmarToo.ro sunt considerate a fi disponibile numai in limita stocului existent la momentul la care are loc plasarea comenzii sub rezerva faptului ca  SmarToo.ro are  dreptul de a anula orice comanda in situatia in care Produsul ce a fost comandat de Client  nu se mai afla  in stoc la momentul la care se confirma comanda. SmarToo.ro poate oferi Clientului in anumite cazuri speciale posibilitatea de a alege un Produs cu caracteristici similare in schimbul Produsului comandat initial, fara costuri suplimentare in sarcina Clientului, cu exceptia eventualelor diferente de pret.

SmarToo.ro are dreptul de a organiza campanii promotionale de tipul  Black Friday, Paste, Craciun, si nu numai , situatie in care  comenzile lansate de catre Clienti vor fi onorate si livra in limita stocului disponibil. In situatia in care simultan  exista lansate mai multe comenzi pe acelasi produs trimise de Clienti diferiti, Comenzile vor fi livrate in ordinea intrarii acestora.

Pentru orice comanda plasata de Client pe baza unui voucher de cumparaturi, Clientul este obligat sa respecte anumite conditii. Modalitatea si conditiile in care se utilizeaza un  voucher vor fi anuntate pe site la momentul la care se va lansa o asemenea oferta de cumparare pe baza unor  vouchere  pe site-ul  SmarToo.ro

Coletele nelivrate

Clientul trebuie să accepte pachetul și să plătească pentru acesta în concordanță cu Codul Obligatoriu. Cazul în care clientul nu acceptă coletul care a fost trimis cu Plata la Livrare iar acel colet este trimis înapoi la adresa companiei, după așteptarea preluării la oficiul poștal sau orice alt depozit de colete și când termenul de ridicare de 15 zile a expirat, NU înseamnă rezilierea contractului. Contractul produce încă efecte iar neacceptarea coletului reprezintă retragerea neanunțată a clientului din acesta. Atunci când clientul nu acceptă coletul , acesta cauzează pierderi financiare companiei și este, în consecință, obligat să plătească pentru costurile expedierii, costuri administrative și costurile expedierii înapoi la adresa companiei. Pentru aceste costuri va fi emisă o factură, pentru nerenunțarea la contract. În cazul în care factura nu este plătită, cazul este înaintat spre soluționare unei companii externe. În cazul comenzilor frauduloase, adresa IP va fi trimisă pentru procesare ca abuz. Taxele de nepreluare se ridică la 25 EUR fără TVA și inclus costurile administrative, ambalarea, expedierea și returnarea la companie.

Garanție

Perioada de garanție a produselor este definită de către producător. Toate produsele din magazinul online dețin o garanție validă de la producător. Perioada de garanție începe cu ziua achiziționării și poate fi dovedită cu o copie a facturii originale și cu certificatul de garanție. Este de obicei mai rapidă servisarea sau înlocuirea produsului la un service autorizat; cu toate acestea, noi oferim suport pentru clienți pentru toate situațiile formale cu privire la garanție. Toți termenii și condițiile producătorului trebuie îndeplinite atunci când solicitați reparația sau înlocuirea. Pentru solicitarea unei intervenții în garanție te rugăm să ne contactezi prin răspunsul la e-mail-ul de confirmare. Email-ul trebuie să conțină următoarele informații: produsul (numărul serial dacă deține), descrierea defectului, data achiziționării din magazinul online, numărul facturii și adresa. Vom încerca să te ajutăm pe cât posibil pentru a înainta cererea de garanție. Garanția nu se aplică în caz de:

  • Deteriorare fizică
  • Uzura datorată folosirii
  • Erorile cauzate de folosirea incorectă, inadecvată și neglijentă a produsului

 

 

Produs adaugat cu succes in lista de produse favorite.
Produsul a fost adaugat la lista de comparare.